Praktisk informasjon

Lokasjon

Laiven vil foregå i Landsbyen, som ligger i Haltdalen i Sør-Trøndelag. Det tar omtrent 1 time og 45 minutter å kjøre fra Trondheim til Landsbyen. Det er mulig å ta buss eller tog, men da anbefaler vi at du avtaler med noen som kan hente deg på stoppestedet/stasjonen. Buss stopper ca 2 km fra Landsbyen, toget stopper i (hva er nærmeste togstasjon, og hvor langt unna er det?

I Landsbyen har du tilgang til Trøndelags fineste utedass, drikkevann fra springen på tunet og badevann like ved.

Det er mulig å kjøre nesten helt fram til Landsbyen. Fra parkeringsplassen er det drøye 400 meter å gå på grusvei.

Les mer om Landsbyen på landsbyen.org

Innkvartering

Hver gruppe får sin ”leir” i området rundt spillstedet, bestående av telt/lavvo/gapahuk. Arrangørene stiller med telt/lavvo/gapahuk, spillerne må rigge opp og ta ned igjen leirene sine selv. Hvis du vil, er det lov å ta med eget telt, avklar i så fall dette med oss på forhånd.

Korte og konsise fakta

  • ,    Hvor: Landsbyen, Haltdalen, Sør-Trøndelag
  • 3   Når: 25. – 28. juli 2013
  • }   Spillstart: 18.00 – alle skal være klare!
  • }  Spillslutt: sent lørdag/tidlig søndag
  • # Deltakeravgift: 300 kr + 500 kr i depositum
  • # Kontonummer: 4202 47 52636
  • f    Antall spillere: minst 40
  • !   Aldersgrense: 16 år

Påmelding

Påmeldingsfrist: 15.mai 2013. Påmeldingen er ikke komplett før vi har mottatt betaling.

Betalingsfrist: 15.mai 2013.

Pris: kr 300,- + depositum kr 500,- = kr 800,- til konto 4202 47 52636. Merk betalingen med ”DSD” og navnet ditt. Depositumet betales tilbake etter at laiven er gjennomført og leirområdet ryddet. Vi har valgt å ha et depositum for å minimere antall avmeldinger i siste liten, og for å sikre at alle rydder etter seg. Penger som ikke blir avhentet vil enten bli brukt til ekstra effekter på laiven, eller donert til Organisasjonen Landsbyen.

Avmelding: Etter 15. juni 2013 er det ikke lenger mulig å melde seg av og få penger (inklusive depositum) tilbake.

Antall spillere: Minst 40.

Aldersgrense: 16 år. Dette er ikke en barnevennlig laiv. Hvis du er under 18 år må du ha med skriftlig tillatelse fra foresatte.

Rolleinformasjon

Kortrolle: Ca. en uke etter betalingsfristen.

Fullstendig rolle: I løpet av siste halvdel av juni.

Alkohol

Det er ikke tillatt med alkohol eller andre rusmidler på laiven. Husk at du kan bli vekket i løpet av natta, og da forventes å være i rolle.

Det er mulig med pædda sprit, hvis man vil spille på alkohol/rus.

Mat

Arrangørene stiller med matvarer, men spillerne/gruppene må selv både finne og lage maten. Noe matvarer får gruppene tildelt fra start, men en del må gruppene finne selv undervegs. Dette blir grundigere forklart i kompendiet.

Hvis du er av typen som blir grinete/ubrukelig uten jevnlig matinntak, så må du sørge for å ta med deg noe selv. Men det er ikke tillatt å sette seg til med privat medbrakt mat i alles påsyn, da matknapphet og leting etter mat er en sentral del av laiven.